2015. május 25., hétfő

Hugo Boss férfi melegítő.M-L-XL-XXL. 3-színben. - Jelenlegi ára: 27 990 Ft *

Hugo Boss férfi melegítő együttes a képeken látható összes színben rendelhető. S-M-L-XL-XXL.
Anyaga: 100% pamut. Minden feltüntetett méretben rendelhető. Kiváló AAA+ minőség.  
Csak előre utalással lehet fizetni. • Utánvét, személyes átvétel NEM megoldható!
A termék külföldről érkezik, ezért a kedvező ár, de a szállítási idő kicsit hosszabb, kérlek ennek tudatában licitálj!  Becsült szállítási idő 10-48 munkanap. ( általában 2-3 héten belül megérkezik) 
Abban az esetben, ha a csomag nem érkezne meg 100% pénz visszafizetési garanciát vállalok!
A pénzösszeg beérkezésének napján rendeljük meg a terméket a külföldi eladótól, vevő címére. Ezért kérlek pontos címet adj meg! A csomag nyomon követhető, erről úgynevezett tracking numbert fogok küldeni e-mailben.
Mindent megteszek, hogy elégedett legyél! : ) Bármilyen kérdéssel fordulj hozzám bizalommal!
PÉNZ VISSZAFIZETÉS ÉS CSERE SEMMI ESETBEN SINCS.   CSÚSZÁSOKÉRT FELELŐSSÉGET NEM TUDOK VÁLLALNI, EZT A VEVŐ TUDOMÁSUL VESZI ÉS A VÁSÁRLÁSÁVAL ELFOGADJA. . A TERMÉKET BIZTOS PARTNEREKTŐL RENDELJÜK EZÉRT MINIMALIZÁLTUK A PROBLÉMÁT ÉS VÁLLALJUK , HOGY NEM LESZ KÁROSULT A VEVŐ . Én mint közvetítő szerepét töltöm be az adás vétel létrejöttéig , vagy is felelősségre nem vagyok vonható de mindent megteszek , hogy a vevő és eladó között teljes volumenében zökkenőmentesen lebonyolódjon az adás vétel .. KAPCSOLATTARTÁS EMAILBAN TÖRTÉNIK AZ ADATOK ÉS EGYÉB INFORMÁCIÓK MEGŐRZÉSE MIATT ÉS BIZTONSÁGI OKOKBÓL . • • Garancia , pénzvisszafizetés nincs . • • Csak azok licitáljanak akik a fentieket megértették és tudomásul veszik . A vételárat éa a szállítási költséget kérem 5 napon belül egyenlítsék ki előre utalással , befizetéssel vagy csekkes fizetéssel számlára .
                                         Szállítási költség: 2990-Ft.


Jelenlegi ára: 27 990 Ft

Az aukció vége: 2015-06-14 20:42
. Hugo Boss férfi melegítő.M-L-XL-XXL. 3-színben. - Jelenlegi ára: 27 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése