2015. május 21., csütörtök

Fülbevaló gyógyító Angyalkővel (Angelit) 925 ezüst - Jelenlegi ára: 1 990 Ft *

Fülbevaló gyógyító Angyalkővel (Angelit) 925 ezüst
Fülbevaló gyógyító Angyalkővel (Angelit) 925 ezüst és Tibeti ezüst.
Hossza 4 cm
(Ez a fülbevaló egyedi, és nem választható a termékek mellé ajándékba, miután most akcióban fülbevalókat ajándékozok. Ez eladó termék)
Angyalkő, Angelit (igen drága kő) - egy csodálatos kékség...
Ma egy nemrég felfedezett, ritka ásványt, az angelitot szeretném bemutatni. Magyar neve angyalkő, a hiedelem szerint segít kapcsolatba kerülni az angyali szférával.
 
A halványkék színű angelit kő az ötödik (torok) csakrához kötődik, a kommunikációért felelős.
Az angelit, másnéven angyalkő nagyerejű gyógyító kő.  
A legjobb segítség abban, hogy elérjük a belső békességet és nyugalmat.
Ez a kő kiválóan segíti belső tudatosságunkat.  
Nemrégiben (forrásaim szerint 1987-ben) fedezték fel ezt az ásványt.  
Az angelit - ahogy neve is sugallja - nagyon spirituális kő. Úgy tartják megkönnyíti a kapcsolatba lépést az angyali szférával, segít az asztálutazásoknál és erősíti a telepatikus kapcsolatokat.  
Ha két ember kapcsolatba szeretne lépni egymással, miközben fizikailag távol vannak egymástól jó ha van náluk egy-egy kis angelit marokkő.
Ez a kő teli van részvéttel, szeretettel, kedvességgel, finomsággal és mély békével.
Már a szemnek is felüdítő látvány és ha kézbe vesszük valósággal érezzük a belőle áradó végtelen békét és nyugalmat.
Szellemi hatásai:
Segíti a kommunikációt, a kapcsolatépítést. Megkönnyíti a kapcsolatfelvételt az angyalokkal, és más szellemi segítőkkel. Nagy segítséget nyújt a belső harmónia, a külső és belső béke, egyensúly eléréseben is. Nagyon jó hatással van depresszió esetén is, szinte simogatja a fáradt, szomorú lelket. Különösen ajánlott az angelit marokkő vagy az angelitből készült ékszer viselése azokon a napokon amikor úgy érezzük, minden rosszul sül el. Mintha simogató kéz vigasztalna, olyan hatást fejt ki ez a kedves, szeretetteljes kő.  
Fizikailag a testre gyakorolt hatásai:
Segít gyomorfekély esetén, leégésnél, valamint javítja a nyirokmirigyek és a vérerek állapotát. Jó hatással van a torok és a pajzsmirigy megbetegedésinél is. Segít egyensúlyba hozni a test vízháztartását és fogyókúra esetén is bizalommal fordulhatunk hozzá.  
 
Kérem, nézzék meg további ajánlataimat és szőnyegeimet, több forintos aukció között.
A termék "kiemelt", a kiemelés díját, mely jelentős, akkor is meg kell fizetnem, ha komolytalan érdeklődő licitál, majd mégis eláll a vásárlástól miután megnyerte a licitet, ezzel akaratlanul is, több módon is kárt okozva az eladónak, vagyis nekem. Kérem, ezért kizárólag komoly érdeklődők licitáljanak.
Kérem, 3 napon belűl rendezze a termék fizetését, még akkor is, ha az aukció zárását előbbre hozon az Önök kérésére. Amennyiben több árura licitál néha 5-10 nap eltérés adódhat, tehát akkor is kérem rendezze a megnyert aukciók árait 3 napon belűl, a szállítása természetesen az Ön igénye szerint, egyben érkezhet később licitált termékekkel, egy csomagban.
Amennyiben személyesen szeretné átvenni Tarnamérán, de nem ér rá a napokban, akkor is kérem, 3 napon belül szíveskedjen átutalni az árát, természetesen ebben az esetben, szállítási költség nélkül. Köszönöm
Csomag feladása:
átutalás beérkezését követő 3 munkanapon belűl max., de lehetőleg azonnal.
Köszönöm megtisztelő figyelmét.
Van még a termékeim között szép szőttes, nézze meg itt, a képre kattintva
 
 



Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Az aukció vége: 2015-06-10 09:57
. Fülbevaló gyógyító Angyalkővel (Angelit) 925 ezüst - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése